Met een Instagramable interieur waarbij je je ogen uitkijkt, een cocktailkaart waarbij je je lach niet kunt inhouden en eten waar je je vingers bij aflikt, kun je wel stellen dat The Streetfood Club in hartje Utrecht een regelrechte hotspot is.
The Streetfood Club Cocktails
We beginnen de avond goed met een heerlijke cocktail. Bij het openen van de nieuwe cocktailkaart verschijnt er een brede glimlach op mijn gezicht. Met namen als Jenny From The Block – “Pretty as hell, big ASS flavors and spicy notes, this mamacita has it all” en Notorious F.I.G. wat natuurlijk een cocktail gebaseerd is op vijgen, start jouw avond met een lach.
Zelf ging ik voor de Drunken Monkey, een Bourbon cocktail met o.a. Jopen Mooie Nel en het heerlijke onderschrift: “It won’t teach you the art of Kung Fu, but it will get you drunk”. Precies wat ik nodig had!
[powerkit_alert type=white ] THE STREETFOOD CLUBJanskerkhof 9, Utrecht
10:00 – Laat, 7 dagen per week
Meer informatie[/powerkit_alert]
The Streetfood Club Diner
Met streetfood uit de hele wereld in een shared dining concept komt iedereen aan zijn trekken. Van Peruaanse ceviche tot Japanse Gyoza en van Mexicaanse taco’s tot Vietnamese spring rolls en alles daar tussen in. En werkelijk alles is van een hoogstaande kwaliteit. Goed om te weten: The Streetfood Club heeft genoeg keus voor de vegetariër en veganist.
De combinatie van het heerlijke eten, het fantastische interieur, het ontzettend behulpzame personeel en de toplocatie zorgen ervoor dat ik in ieder geval enthousiast ben over The Streetfood Club. Maar ik ben zeker niet de enige. Op de maandagavond dat ik er was zat het restaurant tot de nok toe vol, en dat snap ik helemaal!
[powerkit_alert]Mijn Aanraders:K.F.C. – Crispy Korean Fried Chicken met kimchi mayo
Vietnamese Style Papaja Salade – Salade met groene papaja, cashewnoten, vissaus en chili
Chicken Teriyaki – Kip gemarineerd in soja, sesamolie en knoflook van de grill, geserveerd met noedels
Frietje Rendang – Zoete aardappel frietjes met runder rendang, zoetzure radijs en Deense kaas
Tuna Tataki – Dichtgeschroeide tonijn, kombu dashi, yuzu, coriander en sojabonen
Apple Gyoza – Japanse ravioli gevuld met appel en kaneelsuiker geserveerd met pandan ijs[/powerkit_alert]