Tijden veranderen. Uit eten met een biefstuk van 250 gram op je bord is niet meer vanzelfsprekend. Of de steak moet geprint zijn… Nee, goede vegarestaurants zijn…
Food & Drinks
Tijden veranderen. Uit eten met een biefstuk van 250 gram op je bord is niet meer vanzelfsprekend. Of de steak moet geprint zijn… Nee, goede vegarestaurants zijn…
Er zijn eigenlijk twee soorten mensen. Mensen die na de wekker meteen het koffiezetautomaat een high-five geven én mensen die het gewoon niet lusten. Misschien kan de…
Als ome Jim ons uitnodigt om op bezoek te komen in Clermont, Kentucky, dan gaan we. No matter what. Als we dan ook de kans krijgen om legendarische…
As je bij een benzinestation in Frankrijk staat kun je nog geen Bounty Dark XL bestellen in de voertaal. Maar als je ’s avonds kneitertje lam in…
Het ‘geheime ingrediënt’ van elk levendig wezen op aarde om de dag te overleven: koffie. Zonder een bakkie pleur kun je natuurlijk niet functioneren. Om je dagelijkse…
Turf, zout en vuur zijn de drie elementen die Laphroaig, Laphroaig maken. De ligging op het eiland Islay heeft op alle vlakken invloed op de whisky die…
Fast food kantelen… Is dat nog wel van deze tijd? Als je het goed wel… Een goedkoop frikandelletje scoren kan niet meer, een verse gemaakte visburger is…
Het staat in de sterren geschreven: whisky pairing is dé manier om alle smaken te laten excelleren. Van de whisky zelf tot de ingrediënten in de gerechten.…
Muziek, bourbon en vrienden. Drie pijlers die een verrijking zijn in life. Het Amerikaanse gouden goedje brengt al eeuwen mensen samen en om dat eren is Jim Beam…
Durf jij ook bijna niet meer naar een steakhouse te gaan? Maar heb je wel de Hippe vegantentjes uitgespeeld? Dan kan het nu even hélemaal anders.. De Cape…
Whisky komt in vele soorten en maten en van over de hele wereld. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze hebben een tijdje in een vat…